Specialist in scooter en brommer inkoop

Scooterscout is een klein maar snel groeiend bedrijf, wat allemaal begonnen is als een hobby is ondertussen een leuk bedrijf aan het worden. In 2016 begon ik "Thijs Duursma" (Eigenaar van Scooter Scout) in de schuur met het knutselen aan scooters en brommers ik begon er in de loop van de jaren wat feeling mee te krijgen en begon scooters met schade en/of motorische problemen in te kopen en nadat ik ze had klaargemaakt weer te verkopen. Met het geld wat ik hieraan verdiende kocht ik weer een nieuwe opknap scooter en het overgebleven restant spaarde ik op tot dat ik zelf een de scooter kon kopen die ik wou namelijk een "Vespa Sprint" Volledig na eigenwens in custom kleuren met alles er op en eraan deze kwam er dan ook na een verloop van tijd. Maarja en dan? Stoppen? Nee, dit is geen optie omdat ik er ook veel plezier aan beleef. Doorgaan maar dan wel op een professionele manier wat vele mensen in mijn omgeving mij dan ook adviseerden, zo gezegd zo gedaan, in 2019 ontstond Scooter Scout, ondertussen een aantal jaren verder helpen wij mensen met alles omtrent hun Scooter of Brommer van inkoop tot verkoop en van een schade rapport voor de verzekering tot het schadeherstellen van uw scooter.

 

Wij kopen je scooter of brommer in

Wij zijn altijd op zoek naar tweedehands scooters en brommers. Of het nu gaat om een scooter of bromfiets die er piekfijn uitziet of eentje met schade of gebreken? Dat maakt voor ons niet uit. Wij kopen je scooter of brommer in.

Scooter en brommer inkoop

Verkoop je scooter of brommer aan scooterscout en je krijgt van ons direct contant geld - of het bedrag overgemaakt op je bankrekening als je dat wilt - plus een officiële RDW vrijwaring. Je kunt bij ons terecht voor inkoop van bijna elke brommer of scooter. Alleen brommers en scooters zonder kenteken of chassisnummer kopen wij niet.

Waarom kies je voor scooterscout?

Wij zijn specialist in scooter inkoop en brommer inkoop. Bij ons verkoop je jouw brommer of scooter zonder gezeur aan de deur of telefoontjes op ongewenste tijdstippen. Je loopt geen risico op diefstal tijdens de proefrit. Ook bespaar je op advertentiekosten en heb je niet te maken met spotbiedingen. Wij bieden je direct een eerlijke handelsprijs.

Scooter en brommer inkoop in Amsterdam en/of milieuzone

Is jouw scooter of brommer ouder dan bouwjaar 2010? Dan mag je er niet meer Amsterdam mee in. De hele stad is nu een milieuzone waar alleen scooters en brommers die zijn gebouwd vanaf 2011 welkom zijn. En dan mag je ook nog alleen maar op de weg rijden, met een helm op. Woon jij in Amsterdam en wil je van je scooter, bromscooter of bromfiets af? Wij verzorgen scooter en brommer inkoop in Amsterdam.

Heb je nog vragen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Neem contact op via mail of Whatsapp.

Contact

06 16 332 364
info@scooterscout.nl