Specialist in scooter en brommer inkoop

Denk je ‘Ik wil van mijn brommer of scooter af’? Of ‘Ik wil mijn brommer of scooter verkopen’? Neem dan eens contact op met scooterscout.nl. Wij bieden een eerlijke prijs voor elke scooter en brommer die je wilt verkopen.

Wij kopen je scooter of brommer in

Wij zijn altijd op zoek naar tweedehands scooters en brommers. Of het nu gaat om een scooter of bromfiets die er piekfijn uitziet of eentje met schade of gebreken? Dat maakt voor ons niet uit. Wij kopen je scooter of brommer in.

Scooter en brommer inkoop

Verkoop je scooter of brommer aan scooterscout en je krijgt van ons direct contant geld - of het bedrag overgemaakt op je bankrekening als je dat wilt - plus een officiële RDW vrijwaring. Je kunt bij ons terecht voor inkoop van bijna elke brommer of scooter. Alleen brommers en scooters zonder kenteken of chassisnummer kopen wij niet.

Waarom kies je voor scooterscout?

Wij zijn specialist in scooter inkoop en brommer inkoop. Bij ons verkoop je jouw brommer of scooter zonder gezeur aan de deur of telefoontjes op ongewenste tijdstippen. Je loopt geen risico op diefstal tijdens de proefrit. Ook bespaar je op advertentiekosten en heb je niet te maken met spotbiedingen. Wij bieden je direct een eerlijke handelsprijs.

Scooter en brommer inkoop in Amsterdam

Is jouw scooter of brommer ouder dan bouwjaar 2010? Dan mag je er niet meer Amsterdam mee in. De hele stad is nu een milieuzone waar alleen scooters en brommers die zijn gebouwd vanaf 2011 welkom zijn. En dan mag je ook nog alleen maar op de weg rijden, met een helm op. Woon jij in Amsterdam en wil je van je scooter, bromscooter of bromfiets af? Wij verzorgen scooter en brommer inkoop in Amsterdam.

Heb je nog vragen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Neem contact op via mail of Whatsapp.

Contact

Hoofdweg 28
9615 AE Kolham

info@scooterscout.nl